Quality Fix Mobile
Stellar Data Recovery herstellen

Belangrijke data kwijt op je telefoon of computer

Als je telefoon, tablet of computer niet meer te repareren is ben je ook je opgeslagen data kwijt. Omdat veel mensen mooie herinneringen hebben aan hun foto’s, berichten of andere vormen van data. Deze bestanden wil niemand verliezen. Daarom is Mfix.nl ook trots dat het een partner heeft gevonden die de meeste data terug kan krijgen. Bij Data recovery kunnen ze met trots zeggen dat als zij het niet voor elkaar krijgen waarschijnlijk niemand het lukt. Hierbij hanteert Stellar een “No cure no pay” methode. Klik hier om een reparatie aan te melden.

Bij Stellar Data recovery halen ze alle documenten terug.

Wat het allemaal nog makkelijker maakt is dat je apparaat wordt opgehaald waar jij het wil. Thuis is mogelijk, maar ze kunnen het ook bij je werk ophalen. Soms gaan smartphones, computers, tablets ook kapot zonder dat je iets raars doet. Ook zijn smartphones toch vaak het slachtoffer van waterschade. Vaak kan je dan niet meer bij je data. Dit is heel vervelend, en soms kan dit ook nog grotere consequenties hebben.

Daarom is Mfix.nl ook zeer tevreden met Stellar Data recovery.

Wij konden jullie al met een gerust hart naar een betrouwbaar reparatiepunt sturen, en nu kunnen wij dat ook met data verlies. Zelfs als je harde schijf in de brand vliegt kan in de meeste gevallen de data worden terug gehaald. Stellar Data recovery zet dit netjes op een nieuwe harde schijf en jij hebt alles weer terug.

Virus of corrupt bestuurssysteem

Helaas hebben steeds meer mensen te maken met een virus of corrupt bestuurssysteem. Ook dit probleem is goed op te lossen. Dus of je nu een SSD of HDD harde schijf voor de computer hebt, of een SD of ander Flash geheugen bijna alles is te repareren.

Voor meer informatie klik hier. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, mail gerust naar info@mfix.nl of neem contact op met onze partner.