Quality Fix Mobile

M-certified kwaliteits keurmerk

 

Hebben alle reparatiepunten van Mfix.nl het keurmerk?

Alle reparatiepunten die worden weergegeven, waarborgen de kwaliteit en service die bij ons hoog in het vaandel staat. Voor het keurmerk is alleen nog meer nodig.

Zo beschikken alle reparatie centra over twee of meerdere van rechts-genoemde normen. Echter onderscheiden de M-certified keurmerk reparatie punten zich, door het voldoen aan alle volgende normen.

Zo is ten eerste de garantie heel belangrijk. Op alles behalve de display moet een garantie van minimaal een half jaar worden gegeven. Het liefst zelfs een jaar.

Ook moeten er geshoolde reparateurs werkzaam zijn bij het reparatiepunt. Dit houdt in dat de monteurs in ieder geval een afgeronde elektro technische opleiding moeten hebben. Ook is het uiteraard belangrijk dat er altijd een medewerker aanwezig is die minimaal drie jaar ervaring heeft.

ESD vloeren, armbandjes en de juiste kleding is ook van groot belang.

 

Keurmerk
Waar moet je op letten als je je telefoon laat maken.

Juridische verantwoording

De keurmerk reparateur moet ten eerste bekend zijn met de wet bescherming persoonsgegevens klik hier voor meer info. en hier ook naar handelen. Ook is het belangrijk om een checklist met de klant te maken en deze te noteren op het meegegeven ontvangstbewijs.

ESD preventie

Voorzien van EDS vloeren, antistatische polsbandjes en kleding voorschriften. Alle basisvoorwaarden zijn te vinden via deze link.

Geschoolde monteurs

Vestiging beschikt over monteurs die voorzien zijn van training, certificering en bij voorkeur minimaal een afgeronde MBO elektro techniek niveau 3 opleiding.

Gebruik van kwaliteitsonderdelen

Buiten Apple© worden er originele onderdelen toegepast. In het geval dat een onderdeel niet leverbaar is, mag er een vergelijkbaar alternatief gebruikt worden, mits de kwaliteit gelijkwaardig is. Betreft het gebruik van Apple© onderdelen, voldoet refurbished, overige OEM premium kwaliteit is gewaarborgd. In het geval dat OEM onderdelen niet beschikbaar zijn, wordt de klant hiervan op de hoogte worden gesteld. Tevens worden de defecte onderdelen meegegeven aan de klant, in het geval dat een “swap” bij Apple© nodig is