Quality Fix Mobile
Partners Mfix.nl

Partners

Voor nóg meer ondersteuning en service bij je telefoon problemen.

Mfix probeert je zoveel mogelijk service en gemak te verlenen, door het overzichtelijk maken van kwaliteit reparatie punten voor je smartphone. Bij jou in de buurt altijd een professionele reparateur te vinden! Daarnaast biedt Mfix.nl via enkele partners nog extra ondersteuning. Zo werken wij samen met enkele partijen, zoals een data herstelbedrijf. Ook bieden wij via Data Recovery een terughaalservice aan voor je verloren data. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat je toestel onherstelbaar beschadigd is, maar dat jij toch graag je opgeslagen foto’s of documenten terug wil hebben. Data Recovery kan je hierbij goed van dienst zijn!

Wat onze partners voor je kunnen betekenen

Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit en je scherm in de meeste gevallen stuk gaat, is er een oplossing. Zo zijn wij bezig met verzekering bedrijven.  Dit is de reden, dat mfix.nl nog een samenwerking met betrouwbare verzerkingsbedrijven wil starten.

Als je telefoon, tablet of computer niet meer te repareren is ben je ook je opgeslagen data kwijt. Omdat veel mensen mooie herinneringen hebben aan hun foto’s, berichten of andere vormen van data. Deze bestanden wil niemand verliezen.  Daarom is Mfix.nl ook trots dat het een partner heeft gevonden die de meeste data terug kan krijgen. Bij Data recovery kunnen ze met trots zeggen dat als zij het niet voor elkaar krijgen waarschijnlijk niemand het lukt. Daarom kunnen wij jou met een gerust hart deze partner aanraden.

 Ook partner worden van Mfix.nl?

Mfix.nl staat altijd open voor partners, die nieuwe mogelijkheden toevoegen aan het totale aanbod. Bij interesse graag een email sturen naar info@mfix.nl, met onderwerp partner worden.